Follow Twitter kami

Lapor Manajemen!

Access Point 2.4GHz LinkSys WAP54G

Wireless-G Access Point
Add High-Speed Wireless Access To Your Wired Network!

- Add high-speed Wireless-G access to your wired home or office network
- Data rates up to 54Mbps in Wireless-G (802.11g) mode, and up to 11Mbps in Wireless-B (802.11b)
- Push button setup feature makes wireless configuration secure and simple
- Advanced wireless security: 128-bit WPA encryption, MAC filtering, and free trial of maximum security Linksys Wireless Guard WPA-RADIUS service

Product Description
The Linksys Wireless-G Access Point lets you connect Wireless-G (802.11g) or Wireless-B (802.11b) devices to your wired network so you can add PCs to the network with no cabling hassle. Create a “wireless bubble” in that hard-to-wire home or office space, and save the time, hassle, and expense of running cables. Plus, notebook PCs can travel around your home or office and stay connected wherever they go. Since both standards are built in, you can protect your investment in existing Wireless-B infrastructure, and migrate your network devices to the new screaming fast Wireless-G standard as your needs grow.

You can also use the Wireless-G Access Point as a kind of “cable-less cable” to connect remote areas together. Maybe Shipping is all the way across the warehouse from Receiving. Or maybe you want to set up a home office in your detached garage. With one Wireless-G Access Point in the garage and another one in the house, you’re connected at up to 54Mbps


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

AddThis Social Bookmark Button

10 Responses to “Access Point 2.4GHz LinkSys WAP54G”

  1. 10
    budi yuliadi Says:

    Saya ingin menambah fasilitas hot spot di kedai kopi, saya minta saran alat-alat apa aja yang dibutuhkan kalo bisa sekaligus rincian biayanya. Sekalian bagai mana sistem security untuk login ke hot spot yang kita bangun ini. Mohon bantuannya untuk hal ini, thanks

  2. 9
    Fadli Says:

    Antennya dua neh, kalo digunakan untuk menerima (klaen) dan sejaligus menjadi pemancar Acses Point bisa nda>>>>????

  3. 8
    ruddymz Says:

    ro,,,,
    itu bisa menjangkau jarak berapa bro???
    trus klo di pakai cukup satu sekolahan gitu bisa ke bagus g???
    trus ada penghalang tembok gimana???
    skalian minta saran,,,,!!
    klo di pakai di sekolahan enaknya pake apa???tapi jangan yang mahal2

  4. 7
    tho-ing Says:

    ikut ngomong ya…(kalo boleh?????????)
    menurutku untuk wap54g fitur terbatas /dikit sinyal bagus dan stabil tapi w601g fiturnya banyak, sinyal lebih bagus tapi kurang stabil

    tapi bagi aq atao yang suka upgrade firmware jelas pakai wap54g ini terbukti aq jadikan repeater jarakdari 9km ke 4km masih bagus

  5. 6
    joko Says:

    mas apa kelebihan/ kekurangan wap54g dibanding w601g?

  6. 5
    joko Says:

    Bro,,,,
    itu bisa menjangkau jarak berapa bro???
    trus klo di pakai cukup satu sekolahan gitu bisa ke bagus g???
    trus ada penghalang tembok gimana???
    skalian minta saran,,,,!!
    klo di pakai di sekolahan enaknya pake apa???tapi jangan yang mahal2…

  7. 4
    ardiansyah Says:

    klo Access Point 2.4GHz LinkSys WAP54G bisa gak dijadiin wireless distribusi system ?

  8. 3
    Reza Nurbudiana Says:

    LinkSys WAP54G…
    Katanya sich antenna yang kiri dpasang yang asli bawaannya.
    Klo yang kanan (dket jack dc) bisa dipasangin Omni atau Grid.

  9. 2
    admin Says:

    Nah ini dia… Masalah antena linksys saya juga kurang paham, apakah harus kedua2nya atau cukup satu aja… Kalau ke antena eksternal seperti grid atau omni, ga mungkin keduanya dipake, harus salah satu.

  10. 1
    Wahdany Adha Putra Says:

    Kalau WAP54G kan antennanya 2. Kalau untuk bikin point to point gimana masangnya, berarti kan sinyalnya terpecah menjadi 2. Kalau cuma dipakai 1 berarti cuma dapat setengahnya saja?

Leave a Reply